Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Actorul Patrick Dempsey, desemnat ”cel mai sexy bărbat în viață” de revista People

Patrick Dempsey este ”cel mai sexy bărbat în viață”. Sau cel puțin așa consideră revista People, care i-a oferit titlul de anul acesta actorului american.

”Sunt fericit că au luat decizia asta și că m-au ales pe mine anul acesta”, a spus Dempsey. El a mărturisit că a fost complet șocat când a auzit vestea și a crezut că este o glumă. Actorul, în vârstă de 57 de ani, a devenit celebru pentru rolul său din serialul ”Grey’s Anatomy”.

Printre pasiunile sale se numără și aceea de a fi un familist alături de soția sa Jillian, în vârstă de 57 de ani, artist de machiaj și fondatoare a propriei linii de frumusețe curată, și de copiii lor Talula, în vârstă de 21 de ani, și gemenii Sullivan și Darby, în vârstă de 16 ani, precum și de a-și perfecționa înclinația pentru condusul mașinilor de curse.

Deci, ce i-a trecut prin minte când a auzit prima dată vestea? "Am fost complet șocat, apoi am început să râd, ca și cum ar fi fost o glumă, nu? Întotdeauna am fost domnișoara de onoare!", spune el, râzând.

"Uitasem complet de asta și nici nu m-am gândit vreodată să fiu în această poziție. Așa că orgoliul meu este bun".

Printre cele mai importante lucruri pe care le-a făcut se numără ”Dempsey Center”, pe care l-a fondat în onoarea mamei sale decedate pentru a sprijini pacienții cu cancer și pe cei dragi acestora.

Actorul va apărea în filmul ”Ferrari”

Patrick Dempsey își va arăta abilitățile sale de pilot de curse în filmul biografic Ferrari regizat de Michael Mann, care a primit un acord interimar din partea SAG-AFTRA pe fondul grevei actorilor, interpretându-l pe pilotul italian Piero Taruffi.

Actorul spune că această experiență l-a învățat o lecție despre asumarea riscurilor, dar în afara circuitului.

”Urmăream filmul de ani de zile, așa că l-am sunat pe Michael și i-am spus: ‘Vreau să discutăm despre posibilitatea de a face parte din acest film’. Asta m-a învățat că, dacă vrei cu adevărat ceva, trebuie să o faci singur.”, își amintește Dempsey.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE