Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Actorul Alexandru Arşinel va fi înmormântat duminică, în Cimitirul Bellu

Actorul Alexandru Arşinel va fi înmormântat duminică, în Cimitirul Bellu din Capitală. Înmormântarea va avea loc la ora 12,00.

Vineri, sicriul cu trupul neînsufleţit al actorului a fost depus în foaierul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" pentru ca admiratorii săi să îi poată aduce un ultim omagiu.

Actorul Alexandru Arşinel a murit, joi, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, la vârsta de 83 de ani. De la jumătatea lunii, se afla în spital.

„Domnul Alexandru Arşinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022 în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat. Având în vedere istoricul medical şi pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă, s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secţia de ATI”, a informat Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Stela și Arșinel, un cuplu artistic celebru

Alexandru Arşinel a format împreună cu marea actriţă Stela Popescu (1935-2017), începând din 1978, un cuplu artistic celebru atât în ţară, cât şi peste hotare, fiind vedetele incontestabile ale teatrului de revistă. În stagiunea 2008-2009, spectacolul "Aplauze, aplauze" a marcat împlinirea a 30 de ani de activitate a cuplului Stela Popescu - Alexandru Arşinel. Totodată, pentru activitatea lor, cei doi mari actori au fost răsplătiţi, în 2002, cu Premiul special al UNITER pentru teatrul de revistă.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE