Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

A treia noapte a festivalului UNTOLD 2023. Martin Garrix, cel mai bun DJ din lume, s-a întors în România după șapte ani

La cea de a opta ediție a UNTOLD 2023, Martin Garrix a fost așteptat pe Cluj Arena de zeci de mii de fani. Olandezul care umple stadioane și lansează piese pe bandă rulantă a revenit în România după șapte ani.

Cel mai așteptat moment al serii a fost show-ul lui Martin Garrix. DJ-ul numărul 1 în lume a cucerit publicul de la UNTOLD. Zeci de mii de oamenii s-au bucurat de muzica lui.

Pentru unii fani, Martin Garrix are o însemnatate specială. Și-au tatuat pe mână numele piesei care le spune povestea de prietenie. Locuiesc în țări diferitei, însă festivalul îi unește de fiecare dată.

"Nu am fost la editia trecuta si ne-a lipsit foarte mult. Avem un tatuaj cu melodia de la High on Life", spune una dintre fanele care și-a făcut tatuajul.

"E prima oara când l-am vazut live. A mai fost anul trecut la Neversea, doar că e prima dată când îl văd și cred că este unul dintre cei mai buni DJ pe care i-am văzut. Acum înțeleg de ce e în top 100", spune o altă fană.

Alți mii de oamenii s-au distrat la celelalte șapte scene amenjate. "Retro Fantezia" a fost una dintre ele.

Și Cazinoul din Parcul Central s-a transformat. Jocul de lumini si muzica electronică au creat un ring imens de dans.

"Este nemaipomenit. Am venit din Israel și este de necrezut. Am venit aici duși de val. Muzica e cea care te face să îți pierzi controlul și tocmai de asta suntem aici. "

UNTOLD 2023 se apropie de final. Ultima zi a festivalului îl aduce pe scenă pe unul din cei mai iubiți artiști de publicul de la UNTOLD: Armin van Burren.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE