Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

A murit actorul Mark Margolis, cunoscut pentru rolul din serialul ”Breaking Bad”

Actorul american Mark Margolis, cunoscut pentru rolul fostului traficant de droguri Hector Salamanca din serialul ”Breaking Bad” și din drama ”Better Call Saul”, a murit la vârsta de 83 de ani, relatează The Guardian.

Mark Margolis s-a stins din viață la spitalul Mount Sinai din New York în urma unei maladii, a anunțat reprezentantul actorului. Soția sa, Jacqueline, și fiul lor, Morgan, i-au fost alături în ultimele clipe din viață.

De-a lungul carierei de 50 de ani, Mark Margolis, care s-a catalogat ca fiind un "actor ambulant", a jucat în peste 60 de filme, printre care Scarface, Ace Ventura și The Wrestler.

Rolul fostului traficant de droguri Hector Salamanca din serialul ”Breaking Bad” i-a adus, cel mai probabil, cea mai mare notorietate.

În serialul Breaking Bad, Margolis a dat viață personajului Hector Salamanca, un fost traficant de droguri, care comunica doar prin folosirea unui clopot de alamă atașat la scaunul său cu rotile și care, în cele din urmă, a murit în mod dramatic.

În 2012, Mark Margolis a fost nominalizat la premiul Emmy pentru cel mai bun actor invitat într-un serial dramatic.

Margolis s-a născut în Philadelphia în anul 1939. După ce s-a mutat la New York, a studiat alături de artista Stella Adler și și-a început cariera pe scenă.

Potrivit publicației Deadline, Mark Margolis a apărut în peste 50 de piese de teatru, inclusiv în rolul lui Bernie Madoff într-o producție a piesei Imagining Madoff din 2010.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE