Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

A fost descoperit primul laborator de extragere a cocainei, în România. Drogurile, preparate în bucătăria unei cabane

Polițiștii au descoperit primul laborator de extragere a cocainei de la noi din țară și droguri în valoare de aproximativ 200 de mii de euro.

În bucătăria unei cabane din Bihor, doi columbieni, un israelian și doi români extrăgeau cocaina pură dintr-un amestec cu cafea. 

Potrivit unui comunicat DIICOT, drogurile erau aduse în țară de cei doi columbieni, care erau și chimiști specializați în extragerea de cocaină din mărfuri aparent legale. Aceștia, împreună cu cei doi români și cetățeanul israelian au fost reținuți pentru 24 de ore.

”Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor antidrog din cadrul D.C.C.O. - Serviciul Antidrog, brigăzilor de combatere a criminalității organizate Oradea și Cluj-Napoca, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor și al pompierilor din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale și Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul Poliției Române.”, se mai arată în comunicat.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE