Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

WhatsApp lansează o nouă funcție: posibilitatea de a trimite fotografii și videoclipuri HD

În urmă cu câteva săptămâni, Mark Zuckerberg a anunțat că WhatsApp urmează să lanseze o funcție partajarea de fotografii HD, urmând ca în curând să fie lansate și videoclipuri HD. Începând de joi, procesul este finalizat: Meta a confirmat pentru The Verge că atât trimiterea fotografiilor HD, cât și a videoclipurilor HD sunt disponibile pentru utilizatori.

Cum funcționează noua funcție?

"Atât fotografiile HD, cât și videoclipurile HD au fost implementate la nivel global", a declarat Ellie Heatrick, purtător de cuvânt al WhatsApp, pentru The Verge, într-o declarație trimisă prin e-mail. Compania a postat, de asemenea, un videoclip promoțional pe Threads, încurajând utilizatorii să "împărtășească momente epice" cu noua funcție, care a fost disponibilă pentru beta testeri în ultimele câteva luni.

După ce selectați o fotografie sau un videoclip pe care să îl trimiteți din galerie, ar trebui să vedeți un buton "HD" în partea de sus a ecranului (în stânga instrumentului de decupare). După ce îl selectați, va apărea un meniu care vă va solicita să selectați "Standard Quality" sau "HD Quality".

Anterior, utilizatorii WhatsApp puteau trimite imagini doar la o calitate foarte comprimată, ceea ce dădea aplicației un dezavantaj major în comparație cu serviciile concurente.

Fotografiile și videoclipurile HD vin în mijlocul unei serii de alte actualizări semnificative care par să facă WhatsApp mai competitiv în sfera afacerilor. Partajarea ecranului este disponibilă de curând pentru platformă, la fel ca și discuțiile de grup fără nume.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE