Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Vladimir Putin ar avea cel puțin trei dubluri. Oficial ucrainean: „Personal, le observ imediat”

Kirill Budanov, șeful Direcției principale de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei, susține că președintele rus Vladimir Putin are cel puțin trei dubluri.

Oficialul ucrainean a dat de înțeles că există specialiști în intelligence (informații de spionaj) care sunt capabili să depisteze dublurile.

„Eu personal nu sunt un „expert în Putin” (...) Dar, pentru mine, sunt exact trei dubluri, pe care personal le observ imediat. Câte sunt cu adevărat – trebuie doar să avem mai multe informații”, a afirmat Kirill Budanov, într-un interviu acordat publicației ucrainene Ukrainetoday.org.

Budanov a mai afirmat că numeroși oficiali ruși au încercat să prevină declanșarea unei invazii în Ucraina, deoarece au înțeles consecințele.

”Dar, după cum știți, în Rusia deciziile sunt luate de o singură persoană. (...) Mai mult, există intensiuni la Kremlin, care au avut o influență puternică asupra deciziei finale”, a adăugat el.

Nu este prima oară când presa relatează despre subiectul sosiilor lui Putin. Oficialul ucrainean a afirmat că liderul de la Kremlin folosește dublurile în funcție de evenimentele la care participă.

Potrivit lui Budanov, dublurile lui Putin ar avea comportamente, mișcări și chiar înălțimi diferite, ceea ce poate fi observat de cei care îl analizează atent pe liderul de la Kremlin.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE