Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Visul Anei Bogdan, Jocurile Olimpice: „Nu am fost niciodată și sper ca la anul să fie momentul meu”

După două turnee câștigate la rând, jucătoarea de tenis Ana Bogdan a revenit în București și se pregătește de cea mai importanta competiție de tenis din România, Transylvania Open 2023, care începe luni, 16 octombrie 2023.

Sportiva va juca la Cluj alături de jucătoare de top mondial precum Sorana Cîrstea sau Caroline Garcia, pentru premii de peste 250.000 de euro.

Ana Bogdan este liderul echipei naționale de tenis a României și spune că traversează o perioadă foarte bună, cu două trofee câștigate în ultima lună, la Parma și la Iași.

„Am un an bun alături de echipa mea, contează foarte mult să ai o echipă bună, dar mai ales starea de spirit și bucuria de a juca, când ai o viață plină, cu momente de bucurie și iubire, merge totul frumos”, a mărturisit Ana Bogdan.

Începând de luni, aceasta va juca la cel mai mare turneu din România, la Cluj-Napoca.

Ana Bogdan: „Este turneul meu de suflet, Cluj este a doua mea casă. Iubesc orașul și astept cu nerăbdare turneul, este cel mai bun din lume la nivelul 250, vin jucătoare bune de top Mondial. O să mă bucur de atmosferă și că sunt acasă”.

Tenismena a dezvăluit și care este dorința ei cea mai mare: participarea la Jocurile Olimpice.

Ana Bogdan: „Visez la asta, contează enorm să fiu acolo, n-am fost niciodată și sper ca la anul să fie momentul meu. Am vorbit cu Ana Maria Brânză și alți medaliați și mi-au povestit cât de frumos e și cât de special te simți acolo”.

La ultimul antrenament înaintea plecării spre Cluj a asistat și fostul jucător Horia Tecău, căpitanul echipei naționale feminine de tenis a României.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE