Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

VIDEO El este Toco, omul care a vrut să se transforme într-un câine. Prima lui apariție în public a devenit virală

Toco este un bărbat din Japonia care a vrut să devină câine. Pentru această deghizare a lui, a cheltuit peste 12.000 de euro.

„Acesta este hobby-ul meu, așa că voi continua. Mă face fericit și îi face fericiți și pe ceilalți oameni din jurul meu”, spune „omul-câine”, potrivit Euronews.

Nu-i nici câine, nici ogar, nici cal, nici măgar, spun câteva vorbe din popor. La prima vedere, n-ar susține nimeni altceva. Toco arată ca un Border Collie, deși este om. Merge ca un patruped, deși e o ființă umană.

Japonezul a cheltuit peste 12.000 de euro pe costumul personalizat hiperrealist de câine.

Omul a distribuit un videoclip în mediul online în care iese pentru prima dată în public la plimbare drept cățel, moment care i-a adus notorietatea. Clipul are peste 6 milioane de vizualizări la momentul redactării acestui material.

Se pare că niciun trecător de pe stradă nu și-a dat seama că Toco este om, de fapt, iar alți câini au vrut să se împrietenească cu el.

Potrivit lui Toco, videoclipul cu prima lui apariție în public a fost filmat anul trecut în timpul unui interviu acordat postului de televiziune RTL.

„Din fericire, am primit permisiunea de a folosi videoclipurile, așa că le fac publice!”, a scris el în descrierea postării de pe Youtube.

Totodată, canalul lui Toco de YouTube, „Vreau să fiu un animal”, prezintă clipuri cu el în costumul de câine, odihnindu-se în cușcă, rostogolindu-se pe podea, interacționând cu alte patrupede și, în general, fiind cel mai bun prieten al omului.

VEZI GALERIA
4 imagini

Sursa foto: Profimedia

Costumul de Collie al lui Toco a fost creat în 40 de zile

Costumul de Collie al lui Toco a fost fabricat în 40 de zile.

„Preferatele mele sunt animalele patrupede, mai ales cele simpatice. Dintre acestea, m-am gândit că unul mare, apropiat de dimensiunea mea, ar fi bun”, a declarat bărbatul pentru publicația japoneză Mynavi.

Toco a primit și reacții negative, însă. Sunt mulți care i-au transmis, printre altele, că ar trebui să se ducă la terapie.

„Sunt trist că oamenii se pot gândi la așa ceva. Iubesc animalele și îmi place să mă joc ca un Collie”, s-a apărat Toco. „Acesta este hobby-ul meu, așa că voi merge mai departe. Mă face fericit și îi face fericiți și pe alți oameni”, a conchis el.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE