Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Untold 2022 s-a încheiat. În ultima noapte au urcat pe scenă J Balvin și Lost Frequencies

Cele patru zile și patru nopți magice s-au încheiat la Cluj-Napoca. Sute de mii de oameni s-au bucurat împreună de muzica preferată și au rămas cu amintiri frumoase. Ultima seară a fost una dintre cele mai așteptate.

Artistul columbian J Balvin a adus publicul în extaz și un stadion întreg a dansat pe ritmuri latino.

A patra noapte de Untold s-a dovedit a fi una dintre cele mai memorabile. Zeci de participanți au venit special pentru a-l asculta pe artistul columbian J. Balvin.

„Am invatat spaniola pentru J Balvin. Sunt foarte entuziasmată să îl văd, este pentru prima dată când îl văd, pentru asta am venit la Untold ca să îl văd pe J Balvin.“, a declarat una dintre participante.

Balvin a venit pregătit. A învățat și câteva cuvinte în limba română. Următorul care a urcat pe scenă a fost DJ -ul francez Lost Frequencies. A stat la pupitru aproape 2 ore și a oferit un spectacol senzațional.

Capitolul 7 din povestea Untold se încheie, dar emoțiile trăite aici nu se vor uita niciodată. Cei care își doresc să facă parte din aceasta magie, se pot deja înregistra pentru următoarea ediție Untold 2023.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE