Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Noaptea a treia din universul UNTOLD. După BUG Mafia a urcat pe scenă David Guetta

Cea de-a treia zi din călătoria în lumea magică a universului UNTOLD a fost o experiență incredibilă, trăită de peste 95.000 de fani ai festivalului veniți din peste 100 de țări ale lumii.

Noaptea a fost traită la intensitate maximă alături de artiști. Printre ei și binecunoscuta trupă românească BUG Mafia, care umplut stadionul. Iar spre dimineață, la pupitrul de DJ a urcat renumitul David Guetta. Astăzi urmează încă o seară de distracție și capitolul 7 Untold se încheie.

Ce poți vedea la festival

Tărâmul de poveste Untold se întinde pe o suprafață de peste 235.000 de metri patrati. Fiecare zonă a parcului central este valorificată și scoasă în evidență prin decor, lumini și diverse activități pe care le poți face. Cum ar fi, datul pe tiroliană sau dansul.

Prin parc te poți întâlni cu diverse personaje, parcă desprinse dintr-o altă lume, dar care creează atmosfera magică a festivalului.

„Este cel mai superb lucru pe care l-am făcut în viața mea. Vreau să văd oamenii fericiți prin genul ăsta de apariție. Mă bucur de bucuria lor”, spune o acrobată pe picioroange.

Opt scene, pentru toate gusturile

Peste 100 de animatori din Germania și Franța fac magia festivalului UNTOLD.

La Untold fiecare dintre cei prezenți își va găsi muzica preferată, pentru că există opt scene montate pe întreg teritoriul festivalului, iar muzica se schimbă de la una la alta.

Din festival, mergem pe Cluj Arena, la scena principală. Aseară, trupa românească BUG Mafia a umplut stadionul, iar fanii au fost extrem de încântați să fredoneze împreună melodiile.

După lăsarea întunericului, pe scenă au revenit unii dintre cei mai cunoscuți DJ ai lumii. Votat pentru trei ani la rând cel mai bun DJ într-un top al revistei Dj Mag, David Guetta a făcut senzație pe arena din Cluj.

În această seară capitolul 7 UNTOLD se încheie. Pe scena principală este așteptat unul dintre cei mai cunoscuți interpreți latino, J Balvin.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE