Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Unii români au dat muntele pe mare, cu ocazia Sărbătorilor. Pe mulți dintre ei Crăciunul i-a prins în piscină

Publicat de: Euronews

Unii români au dat muntele pe mare, cu ocazia Sărbătorilor. Se bucură de momente de relaxare la piscină și plimbări pe malul mării. Vremea a ținut cu ei și a adus temperaturi de peste 10 grade Celsius, care se vor menține și de Revelion.

A doua zi de Crăciun i-a prins pe mai mulți turiști în apa caldă a piscinei unui hotel din Eforie Nord.

Turist: „În piscină e frumos. Am învățat să mă dau peste cap și să stau în mâini.”

Turistă: „Ne relaxăm, ne simțim bine, apa este caldă, e foarte bine. Iubesc marea și nu e prima oară când venim aici. Ne-am simțit foarte bine de fiecare dată.”

Turistă: „Este foarte bine, este o combinație plăcută, o cazare plăcută, mâncare diversificată, tot ce ne dorim, e foarte bine.”

Turist: „Alte Crăciunuiri le-am făcut la munte și anul ăsta am preferat marea. Iubim să venim în vacanță la mare. E ceva spectaculos. O să mai venim.”

Turistă: „Am fost la munte și voiam să văd și marea iarna și e bine.”

Oamenii au ales Litoralul și pentru prețurile mai mici

Oamenii recunosc însă că au ales Litoralul și pentru prețurile mai mici din această perioadă a anului.

Turist: „Am venit pentru relaxare, pentru bazinul de înot, pentru conditiile de aici. 2.600 am plătit.”

Turistă: „Prețul e bun. Am vrut la munte, dar la munte prețul era mai mare și am ales Eforie Nord, pentru că prețul e mai bun. Peste 3 mii de lei 3.000-4.000 era vacanța la munte. Aici am plătit 2.500 pentru trei nopți.”

Camere libere mai sunt și pentru Revelion, cu prețuri care pornesc de la 2.400 de lei pentru pachetul pentru două persoane.

Iris Lachme, recepționer: „Pachete de trei nopți în regim all inclusive, mese în sistem open bufet, relaxare, distracție.”

Vremea se menține cu temperaturi primăvăratice și pentru zilele următoare, așa că turiștii sunt așteptați în continuare să sosească la malul mării.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE