Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Un militar american care a luptat în Irak și Afganistan urmărește fiecare pas al lui Messi, chiar și pe teren

Lionel Messi a semnat cu Inter Miami în această vară și și-a pus decisiv amprenta pe evoluțiile echipei. Însă publicația La Nacion a observat un detaliu interesant. Starul argentinian este monitorizat îndeaproape de un fost militar în Marina Americană, care a participat în misiunile din Irak și Afganistan, Yassine Chueko. Acesta a fost angajat chiar de David Beckham, co-proprietarul echipei.

Bodyguardul lui Messi este fost soldat american, luptător de MMA

Acesta are aprobarea să se afle chiar și pe marginea terenului de fotbal, unde monitorizează fiecare pas al lui Messi, după cum susține publicația Sportbible, ceea ce este total neobișnuit.

VEZI GALERIA
8 imagini

Yassine Chueko este un fost luptător de MMA (arte marțiale mixte) și este plătit să poată interveni în orice moment, chiar și pe teren, dacă i se întâmplă ceva lui Messi. De exemplu, o agresiune din partea spectatorilor. Însă este greu de crezut că i s-ar putea întâmpla așa ceva, dacă avem în vedere valul uriaș de simpatie de care se bucură atacantul de 36 de ani.

Cu toate acestea, a existat un moment în care un fan a pătruns pe teren, după un gol, pentru a se bucura alături de Messi, însă Yassine a intervenit extrem de rapid și l-a îndepărtat pe acel bărbat.

Pe imaginile filmate de un spectator se observă că acel bodyguard se deplasează, pur și simplu, de-a lungul tușei, în funcție de locul in care se află Messi.

Lionel Messi a demonstrat de ce este considerat cel mai mare fotbalist care a jucat vreodată în SUA, așa cum spun și specialiștii.

De când a semnat cu Inter Miami, el a bifat 10 goluri și 3 pase decisive în 8 meciuri.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE