Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Un influencer din SUA, condamnat pentru că și-a abuzat copiii. Ruby Franke îi lega, îi lovea și îi băga cu capul sub apă

O fostă influenceriță din Statele Unite, care dădea sfaturi de pareting pe Youtube, a fost condamnată în primă instanță la 30 de ani de închisoare pentru că și-a abuzat copiii.

Ruby Franke și-a ținut copiii în condiții asemănătoare celor dintr-un lagăr de concentrare, au susțint procurorii în instanță.

Ruby Franke este mama a șase copii. În 2008, ea a lansat un canal de Youtube în care oferea sfaturi despre parenting.

Femeia povestea cum își educă copiii. Deși unii nu erau de acord cu sfaturile ei, filmulețele postate se bucurau totuși de succes.

Ruby Franke a început să-și dezvolte afacerea alături de o prietenă

După ce a divorțat, Ruby Franke a început să-și dezvolte afacerea alături de o prietenă, consilier în sănătate mintală. În vara anului trecut, Ruby Franke, împreună cu partenera de afaceri, și-a închis doi dintre copii într-o casă din orașul Ivins.

Femeia își ținea băieții captivi pentru că susținea că au probleme de comportament. Aceasta îi lega, îi lovea și îi băga cu capul sub apă. Faptele au ieșit la iveală după ce unul dintre ei a reușit să fugă și să ceară ajutor.

”Din mai până în august 2023, doamna Franke și partenerul ei de afaceri i-au ținut cei doi copii, în vârstă de 9 și 11 ani, într-un cadru asemănător unui lagăr de concentrare. Periodc, ei nu primeau mâncare, apă și nu erau lăsați să doarmă în paturile lor.”, a declarat Eric Clarke, procuror.

Ruby Franke și-a recunoscut vina, dar partenera ei de afaceri a respins acuzațiile.

Cele două femei au fost condamnate în primă instanță la 30 de ani de închisoare. Decizia judecătorilor nu este definitivă și poate fi contestată.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE