Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Un avion Wizz Air cu destinația Bruxelles s-a întors pe Otopeni din cauza unor probleme tehnice

Publicat de: Mirabela Vasile

Un avion Wizz Air cu destinația Bruxelles s-a întors de urgență pe Aeroportul Otopeni, în această dimineață, din cauza unei defecțiuni tehnice.

Aeronava a decolat de pe Aeroportul Otopeni la ora 06:40 și avea destinația Charleroi, Bruxelles și s-a întors la București la ora 7.03.

Se pare că fi fost vorba despre probleme tehnice, iar pilotul a decis să aterizeze de urgență.

Potrivit BoardingPass, după aproape patru ore petrecute la sol, același avion a decolat din București spre aeroportul belgian.

De altfel, în Belgia, peste 100 de zboruri către și de pe aeroportul Charleroi au fost anulate sâmbătă și duminică din cauza unei greve a piloților Ryanair, care au contestat condițiile de muncă.

Greviştii cer revenirea salariilor la nivelul dinaintea pandemiei de coronavirus. Ei acceptaseră atunci o reducere salarială temporară pentru a ajuta firma să atenueze impactul restricţiilor de călătorie impuse din motive sanitare.

Piloţii au reclamat şi probleme cu perioadele de odihnă, afirmă presa belgiană.

Conflictul de muncă nu s-a rezolvat după întâlniri între reprezentanţii piloţilor şi conducerea companiei; 80% din piloţii cu baza la Charleroi au intrat în grevă.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE