Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Uber introduce opțiunea de a rezerva bilete de avion în aplicația sa din Marea Britanie

Publicat de: Euronews

Aplicația Uber a lansat o nouă funcție care va permite utilizatorilor din Marea Britanie să cumpere bilete pentru zboruri interne și internaționale. Această funcție, oferită în parteneriat cu agenția de călătorie online Hopper, va face posibilă achiziționarea biletelor în doar un minut, potrivit lui Andrew Brem, director general al Uber UK, care afirmă că aceasta va face rezervarea și gestionarea călătoriilor cu avionul "simplă și fără stres", potrivit Euronews.com.

Cum se vor putea rezerva bilete de avion în aplicația Uber

Utilizatorii vor trebui să introducă detaliile călătoriei, inclusiv locul de plecare, de sosire și data, iar apoi să selecteze zborurile dorite. În cazul unor companii aeriene importante, utilizatorii vor putea selecta locurile în aplicație și să plătească biletele ca și cum ar plăti orice alt serviciu Uber. 

Compania susține că această funcție va permite o "experiență reală de la ușă la ușă, toate etapele călătoriei fiind gestionabile în itinerarul inteligent de călătorie al Uber". Această nouă funcție se adaugă opțiunii de a cumpăra bilete pentru trenuri, autocare și chiar pentru serviciul de navigație cu barca de pe fluviul Tamisa în cadrul aplicației Uber din Marea Britanie.

"Adăugarea zborurilor în aplicația Uber este o mare victorie pentru consumatorii din Marea Britanie care caută o modalitate mai ușoară de a rezerva călătorii. Adăugarea zborurilor în aplicația Uber este o mare victorie pentru consumatorii din Marea Britanie care caută o modalitate mai ușoară de a rezerva călătorii", spune Frederic Lalonde, CEO și co-fondator al Hopper.

Reprezentanții companiei susțin că această nouă funcție va fi disponibilă pentru toți utilizatorii din Marea Britanie - una dintre cele mai mari piețe ale Uber în afara SUA - "în acest vara".", spune Frederic Lalonde, CEO și co-fondator al Hopper.

După introducerea noii opțiuni de rezervare a zborurilor, Uber urmează să anunțe și lansarea funcției "Directions to pick up", care oferă hărți, ghiduri și direcții către punctele de preluare Uber la unele dintre cele mai aglomerate aeroporturi din lume.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE