Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Turnu Măgurele: Tânăr filmat pe plafonul mașinii, cu o armă airsoft îndreptată spre trecători

Doi tineri din Teleorman au creat panică în trafic după ce unul dintre ei s-a urcat pe plafonul unei mașini și a îndreptat o armă de tip airsoft spre trecători. Incidentul le-a atras atenția unor jandarmi, soț și soție, care erau în timpul liber.

Cei doi jandarmi au fost cei care au și sunat la 112, au cerut sprijin și au transmis detalii despre zona în care se aflau. Totodată, i-au urmărit cu mașina pe tineri. Când și-au dat seama că sunt urmăriți de jandarmi, cei doi au fugit, dar au fost prinși de polițiști în scurt timp și duși la secție.

Tânărul care a îndreptat arma de jucărie spre oamenii în trafic a fost amendat cu 3.000 de lei, iar șoferul mașinii a primit o amendă de 2.500 de lei.

„În data de 28 mai a.c. în jurul orelor 19.00, aflându-se în timpul liber, doi jandarmi, soț și soție, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman au observat un autovehicul aflat în mers, în municipiul Turnu Măgurele, pe plafonul căruia erau urcați doi bărbați, unul dintre ei având o armă de tip airsoft, pe care o îndrepta către cetățeni.

Având în vedere pericolul în care se aflau ceilalți participanți la trafic, colegii noștri au luat decizia de a nu-i pierde din raza vizuală, au apelat numărul unic de urgență 112 pentru a solicita sprijin și totodată au transmis detalii despre zona unde se deplasează.

Când și-au dat seama că sunt urmăriți de colegii noștri, cei doi bărbați au fugit, dar au fost găsiți în scurt timp de polițiști și conduși la secție, în vederea sancționării conform prevederilor legale în vigoare”, potrivit  IJJ Teleorman.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE