Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Trenuri anulate pe ruta Videle – Giurgiu, după ce două locomotive s-au ciocnit frontal

Circulația trenurilor pe secția Videle – Giurgiu este temporar întreruptă din cauza tamponării dintre două locomotive care aparțin unor operatori privați de marfă între stațiile Toporu și Chiriacu, potrivit CFR Călători. Până acum au fost anulate următoarele trenuri de călători:

  • Trenul R 9340 Giurgiu Nord-București Nord;
  • Trenul R 9341 Videle – Giurgiu;
  • Trenul R 9342 Giurgiu – Videle;
  • Trenul R 9343 Videle – Giurgiu. 

La fața locului s-au deplasat reprezentanții autorităților competente care cercetează cauzele producerii acestui incident, precum și echipele de intervenție feroviară pentru eliberarea gabaritului.

Programul de circulație în zona afectată se va desfășura în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA.

Până la redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă, pot fi posibile întârzieri ale trenurilor de călători, dar și ale altor trenuri din graficul de circulație pentru a se asigura legăturile la trenurile întârziate.

Două locomotive s-au ciocnit frontal în noaptea de marți spre miercuri între localităţile Toporu şi Chiriacu din judeţul Giurgiu. În urma accidentului feroviar, trei bărbați au fost răniți. Potrivit ISU Giurgiu, doi dintre bărbaţi, în vârstă de 55, respectiv 58 de ani, au fost transportați la spital.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE