Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Trei persoane au murit și altele au fost lovite de o dubă în Nottingham, potrivit poliției britanice

Un bărbat a fost arestat sub suspiciunea de crimă după ce trei persoane au fost ucise în Nottingham. Poliția din Nottinghamshire a declarat că a avut loc un "incident îngrozitor și tragic" luni, închizând orașul din centrul Angliei.

Forțele de ordine au fost chemate pe o stradă din apropierea centrului orașului după ora locală 4:00, găsind două persoane moarte pe stradă. De asemenea, un bărbat a fost găsit mort la aproximativ trei km distanță.

Politiția crede că incidentele au legătură între ele

Ofițerii au intervenit apoi la un alt incident în care o dubă a încercat să calce peste trei persoane. În prezent, acestea sunt tratate la spital. Forțele de poliție din oraș au descris situația ca fiind "gravă", spunând că se crede că incidentele au legătură între ele.

În centrul orașului Nottingham au fost raportate perturbări ale circulației, mai multe drumuri fiind închise, iar serviciile de tramvai din oraș suspendate. 

"Acesta este un incident îngrozitor și tragic care a luat viața a trei persoane", a declarat șefa poliției, Kate Meynell. "Credem că aceste trei incidente au legătură între ele și avem un bărbat în custodie. Cerem publicului să aibă răbdare în timp ce anchetele continuă. În acest moment, o serie de drumuri din oraș vor rămâne închise pe măsură ce această anchetă avansează".

Ea a precizat că ancheta se află în "primele etape", detectivii lucrând pentru a afla ce s-a întâmplat.

Prim-ministrul Rishi Sunak a mulțumit poliției și serviciilor de urgență pentru răspunsul lor continuu, spunând că este "la curent cu evoluția situației".

"Gândurile mele se îndreaptă către cei răniți, precum și către familiile și apropiații celor care și-au pierdut viața", a declarat el.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE