Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Tokunbo Salako, despre interviul cu Simona Halep: ”Ce m-a frapat este că se confruntă cu o așa dezamăgire”

Tokunbo Salako, jurnalist Euronews, i-a luat un interviu Simonei Halep la Paris, acolo unde a început povestea celei pe care întreaga lume o știe de Simona Halep.

Junralistul Euronews susține că Simona este dezamăgită, însă nu și-a pierdut total speranța.

”Clar este dezamăgită, dar nu e total scoasă din joc. Ce m-a frapat la Simona Halep săptămâna aceasta când am întâlnit-o a fost că deși se confruntă cu o așa dezamăgire – desigur majoritatea jucătorilor de tenis se confruntă cu dezamăgirii săptămânal, mult mai mulți oameni, mult mai mulți jucători de tenis au parte de înfrângeri mai mult decât victorii –, dar acesta a fost într-adevăr, parafrazând-o pe Regina Elisabeta – a fost un an oribil.”, a declarat Tokunbo Salako.

Jurnalistul reiterează că sportiva a suportat un șoc foarte mare, mai ales că și-a dedicat toată viața tenisului.

”Clar a suportat un șoc enorm și, așa cum spune ea în interviu, și-a dedicat toată viața tenisului. Desigur, testul antidoping este ceva obișnuit pentru jucătorii profesioniști, iar pentru ea să fie găsită vinovată în aceste circumstanțe nu numai că i-a lăsat un gust amar, dar chiar a devastat-o.

Este evident că Simona Halep nu acordă prea multe interviuri internaționale, este o persoană care, în mod firesc, este destul de sfioasă, poate puțin un pic timidă când este să vorbească cu mass-media.”, a mai adăugat acesta.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE