Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Tobogan gonflabil, răsturnat în Piaţa Constituţiei. Patru copii au fost răniți

Patru copii au fost răniți ușor, sâmbătă, după ce un un tobogan gonflabil s-ar fi răsturnat din cauza vântului. Incidentul a avut loc la Festivalul Oktoberfest din București. Potrivit Poliției Capitalei, copiii, cu vârste între 4 și 10 ani, au fost transportați la spital.

Incidentul a avut loc în Piaţa Constituţiei. După ce toboganul gonflabil s-a răsturnat, un copil de şapte ani s-a ales cu o rană în zona bărbiei, un copil de patru ani are o lovitură în zona capului, un copil de 8 ani acuză dureri la un braţ, un copil de 10 ani acuză dureri în zona toracică, potrivit Agerpres.

Minorii au fost transportaţi, însoţiţi de părinţii acestora, la spitalele Grigore Alexandrescu, Marie Curie şi Bagdasar pentru a li se acorda îngrijiri medicale suplimentare.

Cum se apără organizatorul festivalului

Toboganul ar fi avut autorizație de funcționare și ar fi fost bine ancorat, se apără organizatorul, care a ținut să mai precizeze că nu ar fi existat nicio atenționare de vânt puternic emisă de Administrația Națională de Meteorologie.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Secţiei 17, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul şi luării măsurilor legale, a precizat Crina Eșanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE