Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Toamna e ca vara. ANM anunță temperaturi mai ridicate decât cele obișnuite în următoarele patru săptămâni

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 21 august - 18 septembrie 2023. Pe scurt, urmează temperaturi mai ridicate decât cele obișnuite pentru acest interval.

Prognoza meteo 21 august – 28 august 2023

În săptămâna 21 – 28 august 2023, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toată țara, dar mai ales în partea de sud. Nu vor fi ploi mai deloc, nici la munte.

Prognoza meteo 28 august – 4 septembrie 2023

Între 28 august – 4 septembrie 2023, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în sudul, estul și sud-estul României, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, potrivit ANM.

Va ploua mai mult decât de obicei în regiunile intracarpatice, dar mai ales în zona Munților Apuseni și în extremitatea de nord a Carpaților Orientali.

Prognoza meteo 4 - 11 septembrie 2023

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în sud și est, iar în restul țării vor fi apropiate de cele specifice perioadei, potrivit ANM.

În aceeași perioadă 4 - 11 septembrie 2023, cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toată țara.

Prognoza meteo 11 - 18 septembrie 2023

În perioada 11 - 18 septembrie 2023, mediile valorilor termice vor fi ușor peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice, estice și local în cele centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale, estimează meteorologii.

În ceea ce privește precipitațiile, ele vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării.

Taguri

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE