Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Funcție nouă pe Tinder. Aplicația va permite prietenilor și familiei să se implice în procesul de potrivire

Tinder a implementat o nouă funcție care permite prietenilor și familiei celor care fac swipe-uri să recomande potențiale perechi.

Funcția Matchmaker a aplicației de dating le va permite utilizatorilor să le acorde altor persoane acces la conturile lor timp de 24 de ore, astfel încât acestea să le poată sugera like-uri.

Funcția, descrisă de Tinder ca făcând din dating un "sport de echipă", permite utilizatorului să selecteze un grup de persoane cărora le sunt trimise profiluri pe care să le parcurgă și să își dea cu părerea. Ei nu pot respinge pe nimeni, dar pot face recomandări.

După ce timpul a expirat, utilizatorii Tinder pot examina profilurile recomandate de către cei care le-au făcut cunoștință înainte de a lua o decizie finală.

Tinder, pe piață de 22 de ani

Tinder a fost lansat în septembrie 2012 și a schimbat radical peisajul întâlnirilor online. Tabuurile legate de căutarea de relații online s-au evaporat de mult timp, iar aplicația are opțiuni pentru toți, de la monogamie, la relații deschise, pe termen lung, pe termen scurt sau încă în curs de descoperire.

Găseșterea de perechi de către prieteni și familie este ceva obișnuit în multe comunități, iar prietenii își împart swipe-urile atunci când sunt împreună în viața reală sau chiar își lasă colegii să se ocupe de swipe-uri, așa că această actualizare nu este poate o surpriză.

"De ani de zile, persoanele singure și-au rugat prietenii să le ajute să își găsească următorul partener pe Tinder, iar acum facem acest lucru foarte ușor cu Tinder Matchmaker", a remarcat Melissa Hobley, director de marketing la Tinder.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE