Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

The Times: Leo Messi, aproape de un transfer în SUA, la echipa lui David Beckham

Fotbalistul argentinian Lionel Messi, legitimat în prezent la PSG, este aproape de un transfer în SUA, la Inter Miami, relatează cotidianul The Times, citat de dpa și Agerpres.

Contractul lui Leo Messi cu echipa din capitala Franței va expira la finalul acestui sezon și sunt puține șanse ca argentinianul să continue. S-a vehiculat o revenire a acestuia la FC Barcelona, clubul la care a jucat până în 2021, însă acum The Times vine cu o altă variantă pentru starul argentinian: un transfer în SUA, la Inter Miami, unde coproprietar este fostul fotbalist englez David Beckham.

Clubul Inter Miami se arată ''încrezător'' că Messi va semna după încheierea Cupei Mondiale din Qatar, unde căpitanul echipei Argentinei a marcat în ambele meciuri ale selecţionatei Albiceleste.

Mutarea la Inter Miami, club la care David Beckham este coproprietar, va face din Messi cel mai bine plătit jucător din istoria MLS.

Posibila venire a lui Messi în MLS s-ar produce la mijlocul sezonului, care începe în februarie, oferind un impuls fotbalului nord-american în perspectiva Cupei Mondiale din 2026, care va fi găzduită împreună de SUA, Canada şi Mexic.

Despre eventuala mutare a lui Messi în MLS a scris, înaintea începerii Cupei Mondiale, și The Athletic.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE