Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Campionatul Mondial de Fotbal 2022. Lionel Messi: „Este ultima mea Cupă Mondială”

Lionel Messi, fotbalistul argentinian, a anunțat că următoarea Cupă Mondială va fi ultima din cariera sa. Cupa Mondială din acest an va avea loc în Qatar, în perioada 20 noiembrie și 18 decembrie.

„Este ultima mea Cupă Mondială. Da, cu siguranţă. Mă simt bine fizic, am reuşit să fac o pregătire foarte bună în presezon, ceea ce nu am putut face în anul precedent”, a spus jucătorul într-un interviu televizat, preluat de Agerpres.

S-a confruntat cu anxietate

În vârstă de 35 de ani, Messi este golgheterul istoric al selecţionatei ţării sale, cu 90 de goluri. El va juca a cincea sa Cupă Mondială în Qatar, după cele din Germania, Brazilia, Rusia și Africa de Sud.

Fostul jucător al FC Barcelona, actual atacant la Paris Saint-Germain, a recunoscut din nou că s-a confruntat cu stări de anxietate și de nervozitate, pe măsură ce se apropie Cupa Mondială.

Messi, despre echipa Argentinei

În ceea ce priveşte echipa Argentinei, antrenată de Lionel Scaloni, Messi crede că trece printr-un moment bun în prezent.

„Echipa noastră este foarte puternică, dar se poate întâmpla orice. Toate meciurile sunt extrem de dificile. Nu întotdeauna favoriţii sunt cei care câştigă şi lucrurile nu merg întotdeauna conform planului”, a spus Lionel Messi. Argentina este, în opinia sa, una dintre candidatele la titlul mondial.

După încheierea carierei de jucător, Messi lasă ușa deschisă oricărei posibilități. Nu se vede antrenor, însă spune ca orice este posibil.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE