Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Tarife promoționale pentru 1 mai, la munte. Care sunt cele mai bune oferte

Mai sunt doar câteva zile până la minivacanța de 1 mai, iar hotelierii de la munte au redus prețurile și își așteaptă în continuare turiștii. Pentru weekendul care urmează au pregătit muzică de petrecere și preparate tradiționale românești.

Gradul de ocupare a locurilor de cazare în stațiunile de pe Valea Prahovei este undeva la 40-50%, dar ceva mai bine stă Poiana Brașov, unde gradul de ocupare este de peste 70%.

Așadar, dacă nu v-ați făcut planurile pentru weekend, încă mai aveți timp să faceți rezervări la munte.

Pachetele turistice pentru trei nopți de cazare pleacă de la 117 euro, pentru două persoane, la pensiuni, și ajunge până la 320 de euro la un hotel de 3 stele.

Hotelurile de patru stele vin cu oferte în această perioadă. Prețurile pleacă de la 167 de euro și ajung până la 643 de euro.

Un apartament de lux însă, cu 2 camere, poate ajunge să fie închiriat și cu aproape 1000 de euro în această minivacanță.

La fel ca în fiecare an, hotelierii vin și cu surprize, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. De la mic dejun inclus și cine festive, la acces gratuit la SPA, piscină, sauna sau la sălile de fitness. Nu lipsesc nici programele pentru copii.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE