Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Surse: Bogdan Stamatoiu, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor, în stare gravă după ce a intrat cu mașina într-un stâlp

Redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor, Bogdan Stamatoiu, este în stare gravă, după ce a fost implicat miecuri într-un accident rutier grav, au declarat surse din Poliție pentru Euronews România. Mașina pe care jurnalistul o conducea s-a ciocnit de un stâlp de înaltă tensiune pe raza comunei Cernica din județul Ilfov.

Bogdan Stamatoiu a fost transportat în stare gravă la Spitalul Sfântul Pantelimon. Bărbatul, în vârstă de 55 de ani se afla singur în mașină.

Polițiștii din cadrul IPJ Ilfov spun că iau în calcul toate ipotezele în cazul accidentului rutier.

Comunicatul IPJ Ilfov despre accidentul în care a fost implicat Bogdan Stamatoiu

”La data de 6 decembrie a.c. în jurul orei 13:20, polițiștii orașului Pantelimon au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DJ 301 din satul Tânganu, un autoturism a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune.

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Pantelimon, iar din primele verificări au constatat faptul că, un autoturism, în timp ce se deplasa pe DJ 301 din direcția județului Călărași spre comuna Cernica, în zona km 9, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de înaltă tensiune, aflat pe partea dreaptă a drumului pe care circula.

În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorul auto, respectiv un bărbat, în vârstă de 55 de ani, care a fost transportat la spital, de către echipajul medical sosit la fața locului, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Polițiștii rutieri din Pantelimon efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a anunțat IPJ Ilfov.

Accidentul a avut loc în aceeași zi în care Cătălin Tolontan pleacă de la Libertatea. Ringier, compania care deține în România ziarul Libertatea, anunță ”măsuri interne de reducere a costurilor”, precizând că eforturile se vor concentra pe dezvoltarea zonei de digital. Potrivit unui articol publicat miercuri de libertatea.ro, Cătălin Tolontan a fost concediat, împreună cu Iulia Roșu, redactor-șef adjunct, și Camelia Stan, editor al ediției tipărite.

Taguri

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE