Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Summer Well 2023. Norvegienii de la Royksopp au făcut atmosferă cu un spectacol de lumini

Peluza scenei principale de la Summer Well a fost transformată și în acest an într-un loc de picnic. La lăsarea întunericului însă, atmosfera a devenit din ce în ce mai animată. Și 30 de mii de spectatori au dansat pentru a doua noapte pe ritmurile muzicii electronice. 

Noaptea a doua de distracție la Summer well a culminat cu un celebru duo pe scena principală. Muzica norvegienilor de la Royksopp și show-ul de lumini au fost de-a dreptul electrizante . 

”M-a dezamăgit puțin sonorizarea de aseară. Dar, în general este un eveniment foarte bun pentru a veni cu copii și ne bucurăm de vară și în zona Bucureștiului”, a spus un vizitator.

Și Saint Levant a avut un concert deosebit, iar publicul a fost încântat să-l vadă.  

Pentru că suntem într-una din nopțile în care avem parte de un spectacol pe cer, chiar în cadrul festivalului a fost amenajat un loc unde oamenii au putut admira perseidele. 

”Știu că sunt multe stele căzătoare. Este perioada lor. Perseide se numesc. Trec mai mulți meteoriti pe lângă Pământ”, a spus un vizitator. 

Iar pe timpul zilei, până la lăsarea întunericului, festivalul este un loc de relaxare. Spațiul verde din fața scenei principale s-a transformat într-un loc de picnic perfect. 

”Astăzi este mai multă relaxare. Ne-am întins o pătură. Ieri am venit fără. Mare greșeală”, spune o fată. 

Astăzi este ultima zi de Summer Well. Domeniul Știrbei va găzdui ultimii artiști prezenți la festival, printre care Youngblood. 

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE