Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

„Stai focusat, ai de câștigat un campionat!" | Mesaj de la Subcarpați pentru David Popovici

MC Bean, solistul trupei Subcarpați, i-a transmis prin intermediul Euronews România un mesaj de încurajare înotătorului David Popovici. Campionul de 17 ani este mare fan al trupei. Nu o dată, David a povestit că își face antrenamentele pe muzica lor.

„Stai focusat, ai de câștigat un campionat!” este îndemnul primit de David Popovici de la Subcarpați, înainte de semifinala probei de 100 metri liber.

MC Bean i-a mulțumit sportivului de 17 ani pentru că-i inspiră nu doar pe membrii formației, ci și pe tinerii din întreaga țară.

David Popovici, așteptat pe aeroport de trupa sa favorită

După prestația sa uluitoare de la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2021, unde a terminat pe locul patru în finala de 200 de metri liber, sportivul a avut parte de mai multe surprize la întoarcerea în țară.

David Popovici a fost așteptat la aeroport de colegii săi, dar și de membrii trupei Subcarpați. MC Bean, Marius Andrei Alexe, i-a oferit atunci și un cadou.

David Popovici intră în bazin marți seara, de la ora 19.30, pentru semifinala de la 100m liber, unde este din nou favorit la medalie. S-a calificat cu primul timp, înaintea super-campionului Caeleb Dressel.

David Popovici a scris deja istorie la Budapesta: a câștigat medalia de aur la  200 de metri liber.

Și-a bătut propriul record mondial la juniori, a devenit cel mai tânăr campion mondial din istorie al acestei probe, iar timpul din finală reprezintă cea de-a patra performanță all time.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE