Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

"Starfield": Jocul video de aventură spațială permite explorarea a peste 1.000 de planete

După o serie de amânări, Starfield, unul dintre cele mai așteptate jocuri video din ultimii ani, realizat de studioul Bethesda, deținut de Microsoft, va decola în sfârșit la nivel mondial miercuri, 6 septembrie, potrivit Euronews Culture.

În esența sa, Starfield este un joc ambițios de explorare spațială care invită jucătorii să pornească într-o călătorie cosmică prin imensitatea galaxiei Calea Lactee.

Industria jocurilor, în dezvoltare

Ceea ce îl diferențiază este scara sa fără precedent - oferind jucătorilor posibilitatea de a explora o gamă uimitoare de peste 1.000 de planete diferite, împreună cu un număr nedezvăluit de luni și stații spațiale.

Jocul, care se află în producție de șapte ani, va putea fi jucat pe PC și Xbox și marchează primul nou univers în 25 de ani de la Bethesda Game Studios, cunoscut pentru munca sa revoluționară în seriile The Elder Scrolls și Fallout.

Simon Little, șeful diviziei Video Games Europe, spune că entuziasmul din jurul acestei lansări reflectă direct evoluția peisajului industriei jocurilor. 

"Spre deosebire de o carte sau de un film, unde se scrie, se termină și gata, gata, un joc online mare din punct de vedere al dezvoltării nu este niciodată cu adevărat terminat. Întotdeauna este îmbunătățit, este ajustat, este extins, doar pentru a menține jucătorii implicați și interesați, pentru a juca și a se bucura de joc."

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE