Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Spectacol dedicat Încoronării Regelui Ferdinand I, la Iași. Mii de oameni s-au bucurat de concert și foc de artificii

Publicat de: Euronews

Sărbătorile Iașiului s-au încheiat aseară cu un concert urmat de un super foc de artificii. Mii de oameni dornici de distracție, au fredonat alaturi de toți artiștii care au fost pe scenă.

La Iași publicul a fredonat, dansat, aplaudat și a făcut fotografii și s-a filmat cât i-a ținut bateria la telefon. Ovidiu Lipan Țăndărică, Mario Fresh și Holograf au fost doar câțiva dintre cei care au venit la festival.

„Dintre toate concertele pe care le-am avut, m-am simțit extraordinar. Consider că nu ama vut un concert mai frumos decât cel din seara asta. Niciodată.”, a spus Mario Fresh.

Mulți dintre cei prezenți la concert au ajuns in Piața Palatului Culturii chiar și cu două ore înainte.

„Peste 35 - 40 de mii de spectatori dornici să iasă, dornici să stea împreună. Probabil pandemia, dar și războiul din ultima perioadă a avut o contribuție. La mulți ani tuturor celor care ne-au vizitat, pelerini, sutele de mii de pelerini care au însemnat, de fapt, sufletul acestor sărbători”, a spus primarul Mihai Chirica.

Concertul a avut o dublă semnificație: zilele Iașiului, dar și centenarul Încoronării Regelui Ferdinand I. La miezul nopții, spectacolul a fost completat de un foc de artificii.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE