Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Sorana Cîrstea, în turul doi la WTA Cincinnati. Și-a învins adversara în doar 58 de minute

Sorana Cîrstea (33 de ani, locul 31 WTA) s-a calificat în turul doi al turneului WTA 1000 de la Cincinnati, după victoria clară obținută în fața rusoaicei Ekaterina Alexandrova, locul 21 mondial, adversară mai bine cotată.

Sportiva noastră, care n-a mai înfruntat-o niciodată în carieră pe rusoaică, a avut nevoie de doar 58 de minute ca să câștige. A fost 6 - 0, 6 - 2 pentru Sorana Cîrstea, în partida care a durat mai puțin de o oră.

Ekaterina Alexandrova a comis multe erori neforțate, speculate din plin de sportiva noastră. În plus, serviciul Soranei Cîrstea a funcționat foarte bine: ea a câștigat 20 din cele 24 de puncte jucate cu primul serviciu.

După această victorie, Cîrstea şi-a asigurat un cec de 17.930 de dolari şi 60 de puncte WTA.

Sorana Cîrstea o va înfrunta în turul doi la Cincinnati pe Maria Sakkari

După meciul fabulos cu Ekaterina Alexandrova, Sorana Cîrstea va avea o misiune și mai grea. Ea o va întâlni miercuri în turul doi al turneului pe favorita numărul opt, grecoaica Maria Sakkari, în vârstă de 28 de ani.

Cele două s-au întâlnit de două ori până acum în circuit, iar românca a câștigat de fiecare dată. Cîrstea s-a impus în ambele sale confruntări cu Sakkari în 2017, în optimi la Istanbul, cu 6-4, 6-2, şi în 2018, în primul tur la Doha, cu 6-2, 6-3, potrivit Agerpres.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE