Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Actrița Sophia Loren a ajuns de urgență la spital, după ce a căzut și și-a rupt un picior în timp ce se afla la casa ei din Elveția. Informația a fost confirmată de un agent al actriței, Andrea Giusti, care a precizat că Sophia Loren a căzut în baie, duminică. Accidentarea a fost destul de gravă, iar actrița și-a fracturat atât un șold, cât și un femur, așa că a fost operată chiar în aceeași zi, câteva ore mai târziu.

"A suferit câteva fracturi grave și era nevoie de operație urgent. Operația a mers bine și acum trebuie doar să așteptăm", a spus Andrea Giusti, care nu a precizat când va fi externată legendara actriță.

Sophia Loren a căzut în baie și a suferit două fracturi

Ambii fii ai săi, Carlo și Edoardo Ponti, au ajuns rapid la spital.

A existat ulterior și o postare pe rețelele de socializare, din partea unui lanț de restaurante pe care vedeta îl deține, și care a anunțat că actrița "va reveni curând".

Italianca Sophia Loren, care a împlinit 89 de ani pe 20 septembrie, locuiește de câteva decenii în Elveția, într-o vilă situată în apropierea Lacului Geneva. Cu câteva săptămâni în urmă, ea a apărut la Veneția, alături de designerul Giorgio Armani, la o prezentare de modă ținută cu ocazia festivalului de film de la Veneția. Sophia Loren avea programată o inaugurare a unui alt restaurant care îi poartă numele, la Bari, însă potrivit agentului său, evenimentul a fost amânat, din cauza acestei accidentări.

Sophia Loren a fost laureată de două ori cu Premiul Oscar, prima dată în 1961, iar apoi în 1991. Ultima apariție a Sophiei Loren pe marele ecran a fost în 2020, în filmul The Life Ahead, în regia fiului său, Edoardo.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE