Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Simona Halep, victorie în primul tur de la Toronto. Sportiva a câștigat cu scorul de 6-0, 6-2

Publicat de: Mirabela Vasile

Simona Halep, locul 15 WTA, a învins-o cu 6-0, 6-2, pe croata Donna Vekic, locul 82 WTA. Partida a durat o oră. Simona Halep se califică, astfel, în turul secund la Rogers Cup.

A fost al treilea meci direct dintre Simona și Donna. Jucătoarea noastră a câștigat de fiecare dată în fața adversarei din Croația.

Pe de altă parte, săptămâna trecută, Simona Halep s-a retras în turul 2 al turneului de la Washington, din cauza caniculei.

Ce spune Simona Halep după victorie

"A fost o primire foarte călduroasă la Toronto, este mereu o plăcere să joc aici. Sunt foarte fericită să revin în Canada și sunt foarte mulțumită de modul în care am jucat astăzi.

Modul în care am jucat îmi crește încrederea. Nu e vorba despre rezultat, ci despre modul în care am jucat, am fost mai agresivă, am jucat rapid. Astea sunt obiectivele mele și caut să le pun în aplicare zi de zi.

Sper că l-am făcut mândru pe Patrick (Mouratoglou) după acest meci. Ultimul meu meci n-a fost prea bun. Sunt sigură că este fericit de modul în care am jucat. Am vorbit cu el înainte de meci și am făcut tot ce mi-a spus", a spus Simona Halep.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE