Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Scurgeri de oxigen, la o firmă care încarcă butelii de oxigen din Cluj-Napoca. Pompierii au intervenit la fața locului

Publicat de: Euronews

La sediul unei firme care încarcă butelii de oxigen, la Cluj-Napoca, au fost constatate scurgeri dintr-un recipient de circa 10.000 de litri încărcat cu oxigen.

Pompierii au intervenit de urgență, iar accesul persoanelor civile a fost restricţionat într-un perimetru cu o rază de 500 de metri, iar robinetul recipientului a fost închis.

”Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca au fost alertați în această dimineață, în jurul orei 5.50, pentru stingerea unui posibil incendiu izbucnit la un operator economic, cu obiect de activitate încărcarea de butelii de oxigen, situat pe strada Cantonului din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului s-au deplasat opt autospeciale pentru stins incendii, două autoscări, două echipaje SMURD și unul SAJ, precum și echipaje de poliție.

În momentul sosirii la fața locului, pompierii au constatat că existau scurgeri de oxigen dintr-un recipient încărcat cu oxigen, de aproximativ 10000l, fără a consta existența unei flăcări.

S-a delimitat un perimetru în jurul operatorului economic, pe o rază de 500 m, în interiorul căruia a fost restricționat accesul persoanelor civile.

A fost închis robinetul recipientului încărcat cu oxigen, de către personalul de pe locul de muncă, fiind oprită astfel deversarea de gaz în atmosferă.

Până în prezent nu au fost înregistrate persoane care să solicite consult medical.”, a transmis ISU Cluj.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE