Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Scrisoarea emoționantă a singurei fiice a Reginei Elisabeta a II-a către mama ei. ”A fost o onoare și un privilegiu să o însoțesc în ultimele ei călătorii”

Prințesa Anne, singura fiică a Reginei Elisabeta a II-a, a făcut publică o scrisoare adresată mamei sale, regretata suverană britanică.

Anne, sora Regelui Charles al III-lea, a mărturisit că a fost o ”o onoare și un privilegiu” că a fost alături de Regina Elisabeta a II-a în ultimele clipe din viață.

”Am avut norocul de a fi alături de draga mea mamă în ultimele 24 de ore din viața ei. A fost o onoare și un privilegiu să o însoțesc în ultimele ei călătorii. A fi martoră la dragostea și respectul arătate de atât de multă lume în aceste călătorii a fost atât copleșitor, cât și înălțător.

Cu toții vom avea amintiri unice. Mulțumesc fiecăruia care împărtășește pierderea noastră.

Este posibil să ne fi reamintit cât de mult am luat de bună prezența și contribuția ei la identitatea noastră națională.

Sunt, de asemenea, foarte recunoscătoare pentru sprijinul și înțelegerea oferite dragului meu frate Charles, în timp ce acceptă responsabilitățile suplimentare ale Monarhului.

Mamei mele, Regina, îi mulțumesc”, a scris Prințesa Anne, într-un comunicat al Casei Regale britanice.

Regina Elisabeta a II-a murit, joi, la vârsta de 96 de ani, fiind cel mai longeviv monarh britanic.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE