Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Sărbătoare pentru tinerii sportivi de la Știința Politehnica București. Cadourile inedite de Crăciun, primite de juniori

A fost un weekend de sărbătoare la clubul Știința Politehnica București, acolo unde peste 140 de copii care practică fotbalul au primit cadourile mult așteptate: mingi semnate de foști jucători și o petrecere la care au fost însoțiți de părinți. Înființată în urmă cu doi ani și jumătate, secția de fotbal a clubului susținut de Universitatea Politehnica din București are și echipă de seniori, formată din studenți.

Peste 140 de copii cu vârste între 5 și 13 ani au fost prezenți la petrecerea de final de an organizată de clubul Știința Politehnica București. La 13 ani, Tudor este căpitan de echipă la grupa lui de vârstă și știe că banderola îi aduce responsabilități suplimentare. A început fotbalul la vârsta de 5 ani și visează să ajungă la Barcelona.

Tudor Vărzan: ”Îl admir pe Cristiano Ronaldo pentru viteza și driblingurile sale, dar ca stil de joc semăn cu Gavi”.

Oficial CSU Știința Politehnica București: ”Încercăm să devenim una dintre top 30 academii de fotbal din România”

La eveniment au fost prezente și persoane cunoscute din lumea fotbalului, precum fostul atacant Rică Neaga și antrenorul Mihai Teja. Pentru ca tinerii să se dezvolte pe toate planurile, conducerea clubului colaborează cu experți care oferă servicii educaționale.

Valentin Comănoaia, fondatorul proiectului EGOAL: ”Punem accent pe trei piloni principali: creier, trup și viitor financiar. Din acești trei piloni, organizăm seminarii de educație financiară, nutriție, comunicare în sport, nutriție, iar pe de altă parte inspirăm sportivii, prin a le arăta modele.”

Nicolae Tunsoiu, managerul secției de fotbal de la CSU Știința Politehnica București: ”Considerăm că nu există echipă de fotbal dacă nu are un centru de copii bine dezvoltat. Încercăm să devenim una dintre top 30 academii de fotbal din România.”

Pe lângă fotbal, clubul Știința are și secții de handbal, baschet, volei, rugby, atletism, motociclism, kempo și bridge.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE