Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ryanair, avertisment pentru pasagerii care călătoresc la aceste date în noiembrie

Ryanair a emis un avertisment pentru pasagerii care intenționează să călătorească în luna noiembrie.

Site-ul și aplicația companiei aeriene vor fi temporar oprite pentru întreținere timp de 11 ore, între orele 18:00 pe 8 noiembrie și 5:00 pe 9 noiembrie.

Acest lucru înseamnă că pasagerii nu se vor putea face check-in online în această perioadă.

„Clienții care urmează să zboare în această perioadă de 11 ore ar trebui să se înregistreze online înainte de ora 18.00, marți, 8 noiembrie”, a scris Ryanair într-o actualizare pe site-ul său. Cei care nu o fac, ar putea plăti o taxă de 55 EUR (30 EUR pentru zborurile către Spania) pentru a se face check-in personal la aeroport.

Cu cât timp înainte pot face check-in pentru zborul meu?

În mod normal, compania aeriană încurajează clienții să facă check-in online. Biletele de îmbarcare sunt trimise direct pe telefon sau pot fi tipărite.

Trebuie să vă imprimați cărțile de îmbarcare dacă călătoriți în Turcia, Maroc, Liban sau Israel, deoarece aceste aeroporturi nu acceptă cartele de îmbarcare mobile, la fel și aeroportul Kefalonia din Grecia.

Pasagerii Ryanair cu un bilet Flexi Plus sau cei care au achiziționat un loc, pot face check-in cu până la 60 de zile înainte de a călători. Dacă nu ați cumpărat un loc și v-ați rezervat biletul după 28 ianuarie 2021, veți putea face check-in cu 24 de ore înainte de zbor.

Compania aeriană este una dintre puținele care taxează pasagerii să facă check-in la aeroport, astfel încât persoanele care călătoresc la aceste date sunt avertizate să facă acest lucru devreme pentru a evita plata taxei de 55 EUR.

Ryanair taxează pentru imprimarea cărții de îmbarcare?

Trebuie să vă asigurați că ați imprimat cartea de îmbarcare sau ați descărcat-o pe telefon. Dacă ajungeți la aeroport fără carte de îmbarcare, Ryanair percepe o „Taxă de reemitere a cardului de îmbarcare” de 20 EUR pentru a o tipări pentru dvs.

Taxa de check-in personal a fost introdusă pentru prima dată în 2007, dar a fost majorată la începutul acestui an la 55 EUR.

În august, șeful Ryanair, Michael O'Leary, a declarat pentru BBC că era zborurilor ieftine s-a încheiat. Costul în creștere al combustibilului a împins prețurile în sus, ceea ce înseamnă că tarifele promoționale anterioare care ofereau călătorii pentru doar 0,99 EUR nu se vor întoarce pentru un o bună perioadă de timp.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE