Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Europa din România. Regizorul Charlie Ottley s-a îndrăgostit de țara noastră și a decis să își petreacă viața aici

De 1 Decembrie, Charlie Ottley,  celebrul regizor britanic, a transmis un mesaj de „La multi ani”.  Realizatorul documentarelor Wild Carpathia și Flavors of Romania s-a îndragostit de țara noastră în urmă cu mai mulți ani și a decis că vrea să își petreacă viața aici. Și-a cumpărat și o casă în România, într-una dintre cele mai frumoase și spectaculoase zone: satul Șirnea, din comuna Fundata, județul Brașov.

Nevoia de conservare a frumuseților României

„Este precum o rețetă. România are toate aceste ingrediente. Are cea mai incredibilă combinație de păduri rămasă în Europa. Are tradiții și obiceiuri, are sălbăticie, turism, băi geotermale. Este o rețeță minunată,” a declarat Charlie Ottley.

Cutreierând opt regiuni istorice ale României, serialul documentar „Flavors of Romania”, disponibil pe platforma Netflix, prezintă cultura, gastronomia și frumusețea naturală a țării, dar și nevoia lor de conservare.

„Am început să filmăm cel de-al doilea sezon din < Flavors of Romania>. Prima serie a fost un real succes. Trebuie să terminăm filmările și editarea și va finalizat în aprilie. O să fie foarte interesant, sper. Acesta îmi va ocupa o bună parte din anul următor, însă o să fie cea mai impresionantă scrisoare de dragoste pentru țară,” a explicat Charlie Ottley.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE