Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Loading. Trailer-ul pentru GTA 6, publicat mai devreme din cauza hackerilor care au postat online secvențe din joc

Rockstar dezvăluie primele imagini din GTA 6 și, odată cu acestea, anunță și data de lansare: vara lui 2025. Eminem încinge o petrecere monumentală în Fortnite și blochează serverele cu rimele sale, iar Comic Con Experience ne prezintă filmele care vor apărea în 2024.

Trailer-ul pentru GTA 6, publicat mai devreme, din cauza hackerilor care au postat online secvențe din joc

Primul trailer pentru GTA 6 a apărut cu câteva ore înaintea momentului stabilit inițial, venind și cu o doză de dramă la pachet. Rockstar Games a decis ca videoclipul să fie urcat mai devreme, pe canalul oficial de Youtube, după ce compania a suferit încă o scurgere de date, care a rezultat la o distribuire ilegală a primului clip de promovare, pe platformele de social media.

Seria GTA vine după o pauză binemeritată de 10 ani, ultimul joc fiind scos pe piață în 2013. GTA 5 a vândut, până în prezent, peste 190 de milioane de exemplare ale jocului, la nivel internațional. Iar franciza a devenit cea mai profitabilă din istorie.

Ce știm până acum din primul trailer este că jocul se va desfășura într-un Vice City din zilele noastre, unde avem prilejul să o vedem pe Lucia, unul dintre personajele principale. Se pare că protagonista jocului, care este prezentată într-o salopetă de închisoare la începutul clipului, va lua parte la câteva jafuri armate, împreună cu iubitul ei, în stilul Bonnie și Clyde.

La capitolul game engine, jocul arată incredibil. Detaliile și atmosfera sunt uimitoare și te transportă, fără doar și poate, într-o lume haotică, pe care doar Rockstar o poate crea. Nu este nimic confirmat oficial, dar se pare că din datele obținute online de hackeri, următorul trailer va urmări perspectiva partenerului Luciei, Jason.

Proiectul GTA 6 a avut mult de suferit la capitolul date scurse ilegal pe internet

La începutul anului, compania dezvoltatoare a găsit vinovat un adolescent teribilist din Marea Britanie, pentru publicarea online a mai mult de 90 de clipuri din perioada de dezvoltare și testare a jocului.

Din cauza unui alt adolescent, și anume, fiul unui angajat de la Rockstar Games, care a lansat noi materiale în spațiul virtual, mai multe secvențe cu gameplay-ul au ajuns să circule pe Tik Tok, cu doar câteva ore înaintea lansării oficiale a primului trailer GTA 6.

Eminem în Fortnite

Fortnite joacă tare, pe sfârșit de an. După Marshmello, Travis Scott și The Kid LAROI a venit și vremea lui Eminem să apară în joc. Se pare că artistul, cu cele mai multe albume rap vândute vreodată, a concertat în lumea virtuală, la fel cum au făcut-o și predecesorii săi. Eminem a dus vestea pe Twitter, înaintea celor de la Epic Games, și a anunțat colaborarea cu Fortnite, în stilul său consacrat: printr-un mesaj codificat. Pentru câteva ore, fanii au crezut că se lasă cu un nou album, având în vedere sezonul secetos din hip hop și obiceiul din ultimii ani al rapperului, de a lansa proiecte pe nepusă masă.

După cum am mai precizat, Eminem a concertat într-un eveniment live, în metaversul Fortnite, denumit The Big Bang. Cu acest prilej, dezvoltatorii au pus la dispoziția jucătorilor trei skin-uri cu artistul, din diferite perioade ale carierei sale, care evident, nu sunt gratis. Așadar, vom avea ținuta Marshall Never More, care este reprezentativă ultimului său album, ”Music To Be Murder By”. Apoi, ținuta Rap Boy, personaj pe care Eminem îl joacă în clipul ”Without Me”. Iar, în cele din urmă, outfitul Slim Shady, cu sau fără masca de Jason, care se corelează cu primii ani de carieră ai rapperului.

Iar dacă e să vorbim de gratuități, cei care au fost prezenți la evenimentul online, s-au trezit în inventar cu skin-ul cadou Marshall Magma, fără a fi nevoiți să îl plătească. Ținem totuși să vă avertizăm că dance emoti-urile, pe skin-urile cu Shady, sunt un deliciu, iar mișcările The Floss sunt cireașa de pe tort. Cât despre evenimentul în sine, haideți să zicem doar că cei de la Epic Games nu au fost pregătiți ca numărul de jucători să se dubleze și să ajungă la 11 milioane, într-un timp relativ scurt. Serverele Fortnite au picat și doar o mică parte dintre fani au putut fi parte din concert. Acest lucru a dus la o dezamăgire totală și a reprezentat o oportunitate ratată de studio de a atrage noi jucători.

Comic Con Experience 2023

Luna perfectă pentru cadouri este, desigur, decembrie. Dar totodată, decembrie este și luna ideală ca studiourile să-și etaleze noile proiecte cinematografice ce vor sosi în noul an. Păstrând tradiția, Comic Con Experience, convenție care se desfășoară în Brazilia, s-a asigurat de mai bine de un deceniu ca cinefilii să aibă ce să digere, pe toată perioada sărbătorilor. Ediția de anul acesta a provocat studio-urile de film să scoată la lumină tot ce aveau mai bun de arătat, în materie de producții. Și asta având în vedere perioada de grevă din industrie, care a împiedicat promovarea filmelor, pe tot parcursul anului. Așadar, haideți să aflăm împreună, ce producții ne vor aștepta în 2024.

Odată la 2-3 ani, Warner Bros. ne amintește că în locurile unde omul modern nu a ajuns să exploreze în detaliu, pe fundul oceanelor sau dincolo de scoarța planetei, se află într-o stare inactivă, monștrii giganți ce pot nivela o metropolă în doar câteva zeci de minute. Cred că știți deja la cine ne referim. Iată că de dată asta, în timp ce serialul Monarch se derulează, studioul Warner a făcut publice, primele imagini din noul film anunțat încă din 2022, Godzilla și Kong: Un nou imperiu. Se pare că sfârșitul de an, a aparținut monștrilor Kaiju, întrucât, filmul Godzilla: Minus One, produs de un studio japonez, fără vreo legătură cu Warner, a obținut un scor colosal pe Rotten Tomatoes, strângând un punctaj de 98%, atât din partea criticilor, cât și a spectatorilor.

Că tot vorbim despre reptile uriașe care scuipă flăcări, Max a arătat fanilor, într-un scurt teaser de aproape un minut și jumătate, în ce direcție va merge House of the Dragon, în sezonul cu numărul doi.  La prima vedere, se pare că noua serie va urmări evenimentele din cea mai sângeroasă perioadă din istoria Westeros, în care dinastia targaryenilor își va face dreptate călare pe dragoni, duelând-se printre nori. Sezonul al doilea va debuta în vara lui 2024. Absolut înfricoșător!

Un alt lucru la fel de înfricoșător este Anthony Starr, actorul care îl portretizează pe Homelander, într-un nou sezon din The Boyz. Fanii serialului știu că personajul a avut o cădere psihică, la sfârșitul ultimului episod, iar asta înseamnă că omenirea este în mare pericol, având în vedere starea sa incertă. Primele imagini publicate de Prime Video, pentru sezonul patru, arată un Homelander mai violent ca niciodată și dispus să facă echipă cu Victoria Neumann.

Tot Prime Video vine cu un nou serial denumit Fallout, bazat pe franciza de jocuri video cu același nume. Acesta urmărește un grup de supraviețuitori ai unui război nuclear, care își părăsesc adăposturile pentru a se întoarce în lumea reală. Trailerul a fost un adevărat deliciu pentru fanii jocului, deoarece, pe lângă tonul apăsător pe care fanii îl recunoșteau, aceștia au mai putut observa umorul negru, intrigile sumbre și un optimism curajos, pe care personajele le-au arătat în cele două minute și jumătate ale clipului.

În 2022, chiar înainte de debutul serialului Halo, Paramount nu a stat pe gânduri și a aprobat un sezon doi. Un an mai târziu, studioul nu a uitat de fani și a venit cu un trailer care să cimenteze faptul că Master Chief va continua războiul cu The Covenent. Halo, sezonul 2, sosește pe 8 februarie 2024, ca un răsfăț dulce de Ziua Îndrăgostiților, dacă putem să-i spunem așa.

Iar pe final, ținem să vă aducem în atenție, un ultim titlu de film produs de Warner. Bros, care se leagă de povestea peliculei Mad Max: Fury Road. Noul film Furiosa: A Mad Max Saga este un spinoff, care îi are, de data aceasta, în roluri principale pe Anya Taylor-Joy și Chris Hemsworth, și urmărește evenimentele din trecutul tumultos al personajului feminin. Filmul își va face apariția în cinematografe în luna martie 2024.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE