Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Replica lui Mark Zuckerberg privind lupta în cușcă cu Elon Musk. ”Știe cum să dea de mine”

Mark Zuckerberg, directorul executiv al companiei Meta, a anunțat că Elon Musk ”nu este serios” în privința luptei în cușcă și i-a transmis patronului rețelei X (fosta Twitter) că a venit timpul ”să mergem mai departe” în condițiile în care detaliile confruntării propuse nu au fost stabilite niciodată, relatează CNN.

"Elon nu vrea să confirme o dată, apoi spune că are nevoie de o operație, iar acum cere în schimb să facă o rundă de antrenament în curtea mea", a scris duminică directorul executiv al Meta pe platforma de socializare Threads.

”Dacă Elon va fi vreodată serios în privința unei întâlniri reale și a unui eveniment oficial, știe cum să dea de mine. În caz contrar, e timpul să mergem mai departe. Mă voi concentra să concurez cu oameni care iau acest sport în serios”, a adăugat Mark Zuckerberg.

Pe 8 august, Elon Musk, patronul rețelei X și director executiv al companiilor Tesla și Space X, a precizat că s-ar putea opera înainte de ”lupta în cușcă” pe care i-a propus-o lui Mark Zuckerberg.

Musk a spus că ridică greutăți pentru a se antrena. Cât despre momentul luptei cu fondatorul rețelei Facebook, miliardarul a precizat că data "este încă în schimbare" din cauza unei programări pentru un RMN și a unei posibile intervenții chirurgicale.

”Voi face mâine un RMN în zona gâtului și a oărții superioare a spatelui. S-ar putea să fie nevoie de o intervenție chirurgicală înainte ca lupta să aibă loc”, a scris Elon Musk, pe rețeaua X.

În vârstă de 39 de ani, Mark Zuckerberg a propus ca lupta să aibă loc pe 26 august, însă Elon Musk nu a confirmat dacă va da curs provocării.

Săptămâna trecută, Musk a scris că posibila confruntare cu Zuckerberg va fi transmisă pe rețeaua X (fosta Twitter), pe care o deține. Miliardarul a mai menționat că ”toate încasările vor merge în scopuri caritabile pentru veterani”.

Zuckerberg, un practicant de jiu-jitsu brazilian, a câștigat aurul și argintul la două categorii de centură albă la categoria pană la un turneu de arte marțiale din California în luna mai.

În iunie, cei doi miliardari din domeniul IT ar fi ajuns la un acord pentru a se confrunta într-o luptă în cușcă. Miza pentru posibila confruntare a fost ridicată luna trecută, când Meta a lansat Threads, considerat un concurent direct al Twitter. Pe 10 iulie, la câteva zile după lansare, Zuckerberg a declarat că peste 100 de milioane de persoane s-au înscris pe platformă, spunând c-ar fi una dintre aplicațiile cu cea mai rapidă creștere din istorie. Ulterior, interesul utilizatorilor a scăzut.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE