Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Primarul din Bran, la masă cu miliardarii. Ce spune Cosmin Feroiu despre petrecerea de la castel

Primarul localității Bran, Cosmin Feroiu, a fost și el pe lista de invitați ai petrecerii organizate la Castelul Bran, alături de președintele Consiliului Județean.

Edilul a descris experiența ca un basm sau chiar un film de acțiune.

Cât despre prezența lui Elon Musk și a Angelinei Jolie la petrecere, primarul susține că nu i-a văzut, dar nici nu ar fi avut cum să-i recunoască pentru că majoritatea participanților purtau măști.

„A fost minunat, a fost ca intr un film, a fost ca într-un basm. A fost o regie cu făclii și muzică, a fost o pterecere între prieteni. Personal, nu pot să zic acum că i-am văzut pe Elon Musk sau Angelina Jolie, nici nu pot să spun că nu i-am văzut pentru că cei prezenți aveau măști pe față, erau pictați, nu pot să știu. Este dacă imi premiteti o promovare mai mare decât s-a facut până în prezent.

Nu a fost ușor să se intre la petrecere, am intrat acolo, am fost duși de cineva, erau niște filtre, vă dați seama că nu oricine putea să ajungă la petrecere, s-a facut pe bază de invitație, trebuia să te regăsești pe o listă specială și tot arealul Castelului Bran. A fost muzică ambientală, au fost așa ziși strigoi, a fost efectiv ca și cum ai face parte dintr-un film de actiune.”, a spus Cosmin Feroiu.

Taguri

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE