Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Prima felicitare de Crăciun a Regelui Charles ca monarh. Imaginea este realizată cu doar cinci zile înaintea morții Reginei Elisabeta a II-a

Regele Charles a lansat prima felicitare de Crăciun ca monarh, alegând o fotografie făcută cu el și cu Regina Consort la o adunare din Highland, cu doar câteva zile înainte de moartea Reginei.

Duminică, Palatul Regal a publicat imaginea realizată de fotograful premiat Sam Hussein. Fotografia îi înfățișează pe Charles, în vârstă de 74 de ani, și pe Camilla, în vârstă de 75 de ani, zâmbind la Braemar Royal Highland Gathering pe 3 septembrie, cu cinci zile înainte ca regina să moară.

În imagine, regele este surprins dintr-un profil lateral, îmbrăcat într-un costum la care poartă o cravată cu roșu, verde și bej.

Pe de altă parte, Camilla poartă un costum verde și o pălărie asortată și cercei cu perle.

În timpul evenimentului, Charles a inaugurat o arcadă cu ocazia Jubileului de platină al reginei, alăturându-se apoi spectatorilor la evenimentul anual. Mama sa nu a fost prezentă din cauza înrăutăţirii stării de sănătate.

Mulţimi de pe tot globul i s-au alăturat lui Charles şi Camillei, ducesă de Cornwall la acea vreme, pentru a urmări concurenţii la întreceri tradiţionale scoţiene.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE