Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Premierul Ciolacu nu mai vrea păcănele în orașele sub 15.000 de locuitori: ”Nu au ce căuta. Impozitele vor crește de zece ori”

Marcel Ciolacu susține că va interzice păcănelele în orașe sub 15.000 de locuitori, iar impozitele pentru aceste afaceri vor crește de zece ori.

"Nu mă voi lăsa până nu termin cu păcănelele. Le-am luat de zece ori mai mult. Ei toți aveau sediile în Transnistria, unde plăteau de zece ori mai puțin. Eu cred miniciunile alea, cu aducem bani? Luați-vă banii înapoi. Sunt bani pe nenorocirea oamenilor. Nu am nevoie de banii lor. Să își ia banii înapoi, banii se întorc în economie, că se duce omul cu ei la familie.

Dependența de jocuri de noroc e ca alcoolismul, drogurile. Acesta e adevărul. Noi vorbim de dependență. Ce să caute la comune? Nu va mai fi nicio păcănea în localități sub 15.000 de locuitori. Vrei să joci online? Vor avea sediu în România, impozitez tot.

Nu se poate ca pe toată strada lângă școli să fie cinci cazinouri. Ai voie în hoteluri, ai intrare separată. Ai dezbateri și cu ONG și păgubiți, vom scoate o lege rapid. Sub 15.000 de locuitori nu au ce căuta păcănele.

Mie nu mi-e frică de ei. Eu nu mă opresc cu evaziunea fiscală. Azi după ședința de guvern am zis că aștept propunerile de reorganizare a ministerelor.”, a declarat Marcel Ciolacu, la România TV.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE