Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Poliția a anunțat ce s-a întâmplat cu Nosfe. Rapperul a murit duminică, după un concert

Nosfe a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, după un concert. Soția cântărețului a fost cea care a sesizat autoritățile, după ce el ar fi căzut în timp ce se afla acasă, pierzându-și cunoștința, potrivit unui comunicat transmis de Poliție.

„La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești și nu mai reacționează. Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv. S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico-legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei”, se arată într-un comuncat transmis de Poliție.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

„Nu s-a sinucis, nu a murit în somn”

Membrii trupei Șatra B.E.N.Z au transmis pe contul de Instagram că rapperul Nosfe a suferit un infarct la scurt timp după concert, nefiind vorba despre sinucidere sau moarte în somn.

„Vă rugăm nu mai răspândiți informații false despre împrejurările morții lui @nosfezilla! Nu s-a sinucis, nu a murit în somn. A suferit un infarct la scurt timp după concertul de azi-noapte. Până la un comunicat concludent din partea noastră, faceți doar presupuneri. Respectați-ne liniștea în aceste momente delicate”, au mai precizat, ulterior colegii de trupă ai cântărețului pe pagina de Instagram.

Nosfe a murit la 37 de ani

Rapperul Nosfe, pe numele său real Darius Vlad Crețan, a murit la 37 de ani. Regretatul muzician făcea parte din trupa Șatra Benz. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare de colegii de trupă.

Artistul s-a născut pe data de 24 martie, la Galaţi. Acesta era cunoscut pentru activitatea sa solo, dar şi pentru cea în cadrul trupei Şatra B.E.N.Z. Primul concert pe care l-a susținut a avut loc în orașul său natal, iar cel de-al doilea, în Brăila.

Rapperul s-a făcut cunoscut datorită colaborărilor pe care le-a avut cu Ruby, pentru piesa „Condimente“, sau „Papi„, dar şi cu piesa „Turist“, alături de Ale Blake.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE