Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Reacții după decesul lui Nosfe. Mesajele transmise de artiștii români

Rapperul Nosfe a murit la 37 de ani. Mesaje emoționante au apărut pe rețelele de socializare de la colegii acestuia.

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată.
Fratele nostru @nosfezilla a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină”, este mesajul apărut pe contul de Instagram al casei de muzică al artistului, dar și pe contul oficial Șatra B.E.N.Z, trupă din care făcea parte și Nosfe.

Lu-K Beats, coleg de trupă, a scris pe Instagram: „Iubirea mea. De ce? Ai fost prima persoană care a avut incredere in mine si ai plecat fix la mijlocul drumului :( ce cosmar, vreau sa ma trezesc din el si sa fii langa mine sa te pup. Te iubesc mult de tot.”

Keed, membru al trupei Șatra B.E.N.Z., cu numele real Ioniță Bogdan David, postase în urmă cu doar o zi o poză în care era alături de Nosfe: „Suntem @satrabenz si avem 40 de piese noi printre care si 2 albume”.

El și Super Ed, membru Șatra B.E.N.Z., au postat acum același mesaj cu al casei de muzică.

Speak este unul dintre artiștii cu care Nosfe a colaborat de-a lungul carierei sale. În postarea sa spune că Nosfe va rămâne nemuritor.

„Unul dintre cei mai talentati si muncitori oameni pe care eu i-am cunoscut si cu care am lucrat…a plecat…Toate gândurile bune către familie! Nu mi vine sa cred…NU POT! Condoleanțe familiei și prietenilor! Odihnește-te în pace bro, că aici vei rămâne nemuritor!”, a scris cântărețul.

Rapperul Nane a scris: „Nu-mi vine să cred că postez asta, fratele meu. Nu găsesc cuvinte să spun nimic potrivit. Love you for infinity.”

Taguri

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE