Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

POLIFEST 2023, cel mai mare târg educațional dedicat tinerilor pasionați de tehnologie

Universitatea POLITEHNICA din București își deschide porțile pentru a promova educația și știința, în cadrul celei de-a XII-a ediție a POLIFEST, cel mai mare târg educațional dedicat tinerilor pasionați de tehnologie, în perioada 20-22 aprilie 2023.

Timp de trei zile, sub cupola Rectoratului Universității POLITEHNICA din București se vor reuni zeci de mii de participanți: elevi, studenți, profesori, părinți și reprezentanți ai mediului de afaceri.

Pe tot parcursul evenimentului, participanții vor avea acces la conferințe științifice, workshop-uri, expoziții de echipamente și noi tehnologii, prezentări de oferte educaționale și oportunități de angajare, precum și la o serie de manifestări conexe.

Evenimentul își propune să creeze o punte între mediul academic și cel economic și să ofere viitorilor ingineri o imagine mai clară asupra evoluției acestei profesii în raport cu progresul tehnologic.

POLIFEST 2023, locul în care companiile se conectează cu studenții

Peste 1.800 de cercetători și cadre didactice, 100.000 de studenți și absolvenți ai UPB, dar și zeci de mii de elevi pasionați de domeniul ingineriei sunt așteptați să participe la cel mai mare târg educațional.

POLIFEST oferă sesiuni de networking între companii și studenți, absolvenți și cercetători, tururi în facultăți, prezentări de facultăți, laboratoare, oferte educaționale, dar și tombole cu premii zilnice pentru elevi, studenți și profesori.

Peste 70 de companii și institute de cercetare se vor reuni pentru a prezenta ultimele descoperiri tehnologice din domeniu și pentru a comunica cu vizitatorii despre inovație prin tehnologie, despre perspectivele unei cariere în inginerie, oferte de joburi, programe de practică, internship-uri și multe altele.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE