Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Poiana Brașov, gazdă pentru miliardarii lumii. Ce vedete vor petrece Halloween-ul în România

Castelul Bran a fost închiriat pentru o petrecere privată de Halloween, catalogată una dintre cele mai importante din istoria muzeului. Elon Musk, Angelina Jolie, dar și alte peste 50 de mari personalități au primit invitația de a petrece Halloween-ul în România. O parte dintre staruri au ajuns deja în țara noastră, iar sâmbătă seara, în Poiana Brașov, a avut loc o cină festivă.

Elon Musk nu a făcut publică vizita

Cina festivă a invitaților de seamă a avut loc la un local exclusivist din Poiana Brașov, iar atmosfera a fost întreținută de către un ansamblu de muzică populară venit tocmai de la Bacău. Deși Elon Musk nu și-a făcut publică vizita în România, acesta a postat pe contul său de Twitter un mesaj în care spune că „pâinea și produsele de patiserie proaspăt coapte sunt unele dintre marile bucurii ale vieții”. Fanii miliardarului au venit să îl caute în Poiana Brașov.

„Primul lucru pe care l-am făcut a fost să verific zborul lui și am văzut că avionul lui personal nu poate fi descoperit de ieri și asta mi-a pornit așa o chestie că s-ar putea să vină, și acum când am văzut tweet-ul ăsta cu pâinea caldă, direct Brașov, Poiana Brașov, și m-am urcat în mașină și am venit încoace,” a declarat un bărbat.

Între timp, de câteva zile au loc pregătiri intense pentru petrecerea privată de la Castelul Bran. În camerele Castelului ar urma să fie pregătite lounge-uri, diferite baruri tematice și efecte speciale. Miliardarii lumii vor petrece chiar aici în curtea interioară a Castelului Bran. A fost montată deja o schelă cu un tavan transparent și urmează să fie aduse și alte decorațiuni, lumini, sonorizare, dar și efecte speciale.

O echipă de specialiști s-a ocupat de aranjarea Castelului

„Este vorba de un eveniment privat de Halloween, nu este primul, am organizat și înainte, de obicei avem astfel de cereri și înaintea petrecerii noastre de Halloween, dar și după, sunt evenimente care se organizează strict la cererea unor clienți, eveniment privat, închis,” a declarat Mihaela Manolache, curator Castelul Bran.

Echipe de specialiști au lucrat toată ziua pentru a pune decorațiuni și în exteriorul Castelului. Au fost montate mai multe steaguri pe aleea principală, dar și manechine care să îi impresioneze pe invitați. Pentru petrecerea exclusivistă ar fi fost angajat un regizor special care să pregătească diferite scene pentru vedete. Unul dintre reprezentanții firmei de cascadorii a vorbit în exclusivitate pentru Euronews.

„Sunt evenimente care se desfășoară zilele acestea la Castelul Bran și pregătim anumite... tragem în țeapă oameni, genul acesta. Întotdeauna un spectacol de genul acesta trebuie să urmeze un tipar și o sincronizare perfectă,” a declarat Răzvan Gheorghiu, reprezentant firmă cascadorii.

Actrița Julia Sandstrom va participa și ea la petrecerea de la Castelul Bran. Pe contul său de Instagram a postat imagini din camera sa de hotel, dar și din elicopter. La începutul lunii octombrie, Castelul Bran a fost inclus într-un top al celor mai frumoase castele din Europa.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE