Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Pet Gala, prezentare de modă pentru căței cu ținute inspirate de la Met Gala

În caz că nu știați, Met Gala există și în varianta pentru animale de companie. Un designer american a creat pentru căței câteva dintre ținutele purtate de vedete la celebrul eveniment care a avut loc acum două săptămâni. Cum au arătat cățeii îmbrăcați ca Shakira sau Jennifer Lopez?

Această cățelușă pe nume Saya a cucerit publicul cu o rochie inspirată de cea purtată de Shakira. Și acest pomeranian a făcut senzație îmbrăcat într-o rochie crem bătută în cristale ca cea a lui Jennifer Lopez.

VEZI GALERIA
3 imagini

Anthony Rubio, designer: Vreau ca oamenii să înțeleagă că nu ne batem joc de Gala Met. Nu imităm Met Gala. Înălțăm, evaluăm și apreciem minunatele modele care au fost prezentate la Met Gala de către cei mai talentați designeri ai lumii.

Designerul Anthony Rubio crează rochii pentru femei, dar a devenit cunoscut și pentru prezentările de modă cu animale de companie. De data aceasta, a realizat 18 ținute pentru căței. Și-a costumat și propriul chihuahua.

Anthony Rubio, designer: Fotografii se plâng că cel mai greu este să lucrezi cu copiii și cu animalele. Nu în lumea mea. Cred că este mult mai greu să lucrezi cu oamenii deoarece câinii nu se plâng. În lumea mea, câinii nu se plâng, nu sunt forțați să poarte ceea ce nu vor să poarte. După cum vezi, pe băiatul meu nu-l deranjează că este îmbrăcat ca Zendaya.

Designerul și-a prezentat creațiile în fața unui muzeu dedidact câinilor din New York. Un bilet la eveniment a costat 300 de dolari. Banii strânși vor fi donați muzeului.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE