Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Patru locuri de joacă din Parcul Cișmigiu, modernizate de Primăria Capitalei. La cât se ridică investiția

Primarul general Nicușor Dan a anunțat, sâmbătă, că patru locuri de joacă din Parcul Cișmigiu vor fi modernizate. Investiția totală pentru aceste lucrări se ridică la aproape 3,5 milioane de lei.

Edilul Capitalei a precizat că Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) a semnat cu City Global Construction SRL contractul pentru "achiziţia de echipamente noi, moderne, realizate din materiale de ultimă generaţie, cu un mare grad de finisare şi care conferă o siguranţă sporită în exploatare".

”Este vorba despre achiziția de echipamente noi, moderne, realizate din materiale de ultimă generație, cu un mare grad de finisare și care conferă o siguranță sporită în exploatare. Valoarea investiției este de 3,45 milioane lei”, a precizat Nicușor Dan, pe Facebook.

Contractul prevede că locurile de joacă vor fi înlocuite într-o lună şi jumătate. De asemenea, Nicuşor Dan a amintit că că recent au fost finalizate reparaţiile la cele patru locuri de joacă din Parcul Circului de Stat şi până la finalul acestei luni vor fi încheiate lucrările de reparaţii în alte două locuri de joacă din Parcurile Bordei şi Tineretului.

"Pentru alte 18 locuri de joacă aflate în administrarea ALPAB, vom lansa în perioada imediat următoare procedura de achiziţie pentru reabilitarea, modernizarea şi/ sau înlocuirea echipamentelor din locurile de joacă", a adăugat edilul Capitalei.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE